Cui se adresează?

Acest blog se adresează celor care îşi găzduiesc siturile pe/prin CNet.ro. Dacă cumva căutaţi situl CNet.ro, cu articole IT, daţi click aici. Dacă nu vă oferim sau nu doriţi să vă oferim noi hosting, aceste pagină vă sunt inutile. Nu conţin informaţie relevantă pentru Dvs, nici informaţii secrete.

Publicarea sitului Dvs

Aveţi situl publicat pe serverul din România? Atunci pentru publicare aveţi două opţiuni: prin control panelul-ul Plesk (metodă mai înceată) sau prin FTP. Luăm ca şi caz www.parohiasfantulx.cnet.ro. Datele de conectare vor fi:

server ftp – parohiasfantulx.cnet.ro
nume de utilizator – parohiasfantulx
parola – pe care o ÅŸtiÅ£i

Pentru a testa rapid, daţi Start -> Run -> cmd.exe şi scrieţi sub DOS ftp parohiasfantulx.cnet.ro, apoi numele de utilizator parohiasfantulx şi parola cunoscută. Desigur, înlocuind parohiasfantulx cu subdomeniul Dvs.

După ce v-aţi conectat, folosind clientul FTP favorit, veţi avea o listă după cum urmează:

pl-plesk3.jpg

ESENŢIAL: reţineţi că fişierele sitului Dvs trebuie publicate nu în rădăcină, nu în httpsdocs ci în httpdocs. Puteţi folosi folderul private pentru fişiere care importante care nu doriţi să fie accesibile de pe web, ci doar prin script (PHP). Ştergeţi fişierele aflate implicit în httpdocs şi publicaţi-vă acolo situl.


Publicat de cnet la data de 24 Oct 2006 la categoria FTP
Lecturi ale acestui material: 1298



Comentariul Dvs

Trebuie să fiţi identificat pentru a comenta.